pitservice_logo-removebg-preview

Szolgáltatások

1

Szerver üzemeltetés és adminisztráció

A szerver üzemeltetés a háttérben futó számítógépek(szerverek) fenntartását és kezelését jelenti, hogy a felhasználók számára elérhetők legyenek a rajta futó szolgáltatások és az ott tárolt adatok.

Ez érdekel
2

Weboldal üzemeltetés

Amennyiben egy már meglévő weboldalát szeretné jó kezekbe helyezni vagy épp belekavarodott a domain adminisztrációba és webtárhely választásba jó helyen jár.

Ez érdekel
3

Open Source Cloud

Rengeteg olyan program vagy szolgáltatás elérhető mely nem kerül pénzbe vagy esetenként jelképes összegért hozzájuthatunk. Legyen szó csevegő alkalmazásokról, fájlkezelőkről, online irodai alkalmazásokról, jelszókezelőkről...és még hosszasan lehet ezt sorolni

Ez érdekel
4

Rendszergazdai szolgáltatások

Legyen szó weboldalról, webes alkalmazásról vagy szerverekről, mindenképpen szükség lesz olyan szakemberre aki ezeket nemcsak összerakja és telepíti, hanem érti – megérti és üzemelteti is. E szolgáltatásom kifejezetten online/remote(távoli kapcsolat) értendő és nem lokális helyhez kötött problémamegoldásokra.

Ez érdekel
5

Felülvizsgálat

Weboldal, webszerver, szerver és további backend szolgáltatások felülvizsgálata. 1 óra INGYEN, ha regisztrál SUPPORT felületünkön!

Ez érdekel
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram